Xarxa Emprèn: per la creació d’empreses | Generalitat de Catalunya

Generalitat de Catalunya

Navegació principal del web de la Xarxa Emprèn

Saltar-se les seccions del web

Seccions destacades del web de la Xarxa Emprèn

Alguns continguts destacats del web de la Xarxa Emprèn

Continguts d'aquesta secció

PRIMER Pre Accelerator Program

Línia d'emprenedoria territorial especialitzada      

 

Vehicle Intel·ligent i Oportunitats de Negoci
Conèixer les tecnologies clau de la mobilitat intel·ligent i plantejament de possibles models de negoci per a l'explotació de les tecnologies.
Parc de Recerca UAB, el Centre de Visió per Computador, l'Escola d'Enginyeria i el CORE Ciutats Intel·ligents i Sostenibles de la UAB.
Del 31/01/2017 al 27/06/2017

Informació:
https://vehicleautonomconnectat.com

 

De la ciència al mercat
Tesis i treballs de fi de màster valoritzats a través de la creació d'itineraris de detecció, formació, mentoratge i (pre)incubació per donar suport a l'arribada de nous productes i tecnologies innovadores al mercat 
Universitat Politècnica de Catalunya i Fundació Bosch i Gimpera – Universitat de Barcelona
Del 08/12/2016 a 30/06/2017

Informació:
https://www.upc.edu/emprenupc/ca/de-la-ciencia-al-mercat 

 

Innovacions Smart aplicables a polígons industrials: Mobilitat i Big Data
Resposta a les necessitats de les empreses respecte a la mobilitat, amb continguts relacionats amb "Internet of Things""Smart Parking" "Smart Access", al desenvolupament de tecnologia aplicada a control de trànsit i senyalització, etc.
Organitza la Unió Patronal Metal·lúrgica de L'Hospitalet i Baix Llobregat (UPMBALL), juntament amb l'Associació Empresarial de L'Hospitalet i Baix Llobregat (AEBALL), Smart Space i EADA.
Març de 2017 al juliol de 2017 aprox

Informació:
Fulletó informatiu 

 

TEXInnova, formació especialitzada i innovadora en el tèxtil
TEXINNOVA, un programa fet a mida per aquelles persones que vulguin desenvolupar la seva capacitat innovadora i desenvolupar nous productes i projectes en l' Indústria Tèxtil.
Agència de Desenvolupament del Berguedà, i de la mà del centre tecnològic InnotexCenter CTF de la Universitat Politècnica de Catalunya, la Universitat de Manresa – Universitat Central de Catalunya, i l'Associació del Tèxtil Mèdic-Sanitaria del Berguedà (MESAB)
De febrer de 2017 a juny de 2017.

Informació:
http://www.adbergueda.cat/posts/texinnova-formacio-especialitzada-i-innovadora-en-el-textil924.php?recurs_id=924?p=5

 

 

Anoia Connected Car Living Lab
Formació vinculant TIC i motor, la simulació, l'equipament tecnològic del circuit i el seu entorn, la investigació en seguretat, detectar oportunitats de negoci i fomentar l'emprenedoria vinculada al sector.
Consell Comarcal de l'Anoia i Campus Motor Anoia 
Del 07/02/2017 al 30/05/2017 

Informació: 
http://www.ticanoia.cat/documents/connected-car-20171.pdf

 

Oportunitat del sector aeroespacial per a emprenedors
Associació d'enginyers industrials de Catalunya

 

 

Platges i rutes 365 dies
Foment de l'emprenedoria mitjançant la creació de negocis innovadors de base tecnològica per a l'explotació turística de platges i de rutes els 365 dies l'any. PLATGES I RUTES 365 DIES és un programa dirigit a emprenedors i a emprenedores amb idees de negoci vinculades al sector turístic relacionades amb les noves tecnologies, que busquen alhora la col·laboració i l'intercanvi de coneixements amb altres professionals i que valoren el treball en equip com a forma d'aconseguir els objectius proposats.
Ajuntament del Vendrell
De l'1 de març al 30 de juny de 2017 

Informació:
http://www.leina.org 


 

 

EduTECH Emprèn: Una oportunitat per a emprendre en el sector de l'aprenentatge virtual a Catalunya
EduTECH Emprèn és un programa d'acceleració per a projectes emprenedors del sector de l'aprenentatge virtual (e-learning) que té com a objectiu donar suport en el desenvolupament del prototip o servei, la definició del model de negoci i la constitució com a empresa o iniciativa emprenedora amb un alt potencial de creixement. Innovació en diferents àmbits de l'aprenentatge i les noves tecnologies: learning management systems, LMS - Social LMS, learning analytics, smart contents, gamification iserious games, adaptative learning, IoT; dispositius personals, BYOD; tecnologies portables, wearables), les tecnologies immersives (com ara RA-RV-vídeo de 360º), les comunitats de pràctiques i el comerç electrònic (e-commerce), entre altres. Fundació Universitat Oberta de Catalunya
Del 21 de febrer al 6 de juny del 2017

Informació:
http://hubbik.uoc.edu/ca/actualitat/la-uoc-busca-emprenedors-creatius-del-sector-de-leducacio-impulsar-els-seus-projectes-al

 

Endurance Industry&Technology in Osona
Endurance Lab és l'oportunitat per crear una nova empresa en un sector amb visibilitat internacional, amb l'acompanyament de professionals de primer nivell, formació especialitzada i contacte directe amb el mercat.
Creacció, Agència d'emprenedoria, innovació i coneixment SL ) i entitats conveniades són Ajuntament de Centelles i Consorci del Lluçanès
De març a juny 2017

Informació:
http://www.creaccio.cat/endulab/

 

 

FOOD & IOT, start-ups innovadores per la distribució sostenible
La indústria agroalimentària catalana abasta un àmbit sectorial molt ampli que és font de grans oportunitats de negoci tant per emprenedors com per empreses consolidades. Entre aquestes oportunitats destaca la sostenibilitat lligada als processos de distribució i l'ús de latecnologia com estratègies per adquirir un avantatge competitiu per generar negoci i assolir noves necessitats del consumidor.
Ajuntament de Viladecans Fundació Politècnica de Catalunya, la Fundació Technova La Salle i Mercabarna
Del 24/01/2017 al 01/06/2017

Informació:
http://cancalderon.info/articles/emprendre/food-iot-startups-innovadores-per-la-distribucio-sostenible/


Peu de pàgina

© Generalitat de Catalunya  | Contactar | Mapa Web | Avís Legal | Accessibilitat | Sobre el Web

Catalunya Emprèn Generalitat de Catalunya Fons Europeu de Desenvolupament Regional