• Imprimeix

Test IDEA, avalua la teva idea

TEST IDEA, avalua la teva idea

El més important per iniciar un projecte empresarial és tenir una idea de negoci. La idea és la base del negoci, el seu fet diferencial. És important pensar-la bé, madurar-la, avaluar-la i millorar-la.

Podríem classificar les idees de negoci en tres categories diferents: idea d’impacte global, idea de producte i idea de servei. La primera seria aquella que provoca un canvi social o mediambiental a gran escala i que implica un canvi global en el model de negoci del sector. Les idees de producte o i servei són aquelles que volen cobrir una necessitat detectada entre els consumidors amb la creació d’una nova solució, ja sigui a través d’un nou producte o servei.

Per avaluar i millorar la teva idea t’animem a fer el Test IDEA. Amb unes senzilles preguntes, et dirà l'estat de maduresa del teu projecte empresarial. Aquesta eina t’ajudarà a reflexionar sobre la teva proposta i la manera com la vols desenvolupar. Hi trobaràs diverses preguntes per fer-te recapacitar sobre el procés d'emprendre un negoci i ajudar-te a identificar el punts forts principals de la teva proposta, i els punts febles, perquè els puguis reorientar.

És molt important la sinceritat, no es tracta d'un examen sinó, ben al contrari, d'un exercici individual per ajudar-te a consolidar el teu projecte.