• Imprimeix

Red Points estudia la seva entrada al mercat Asiàtic

Red Points estudia la seva entrada al mercat Asiàtic

Àsia. Aquest és el nou mercat en el que Red Points està analitzant entrar. I ho fa després d’obrir el seu capital a Eight Roads Ventures. I és que Eight Roads compta amb una potent xarxa de contactes en aquest mercat, sobretot a Japó. L’empresa amb seu a Barcelona i oficina a Nova York està estudiant aterrar amb les seves solucions contra la pirateria i la falsificació online a Àsia. De moment, el grup portarà a terme una primera presa de contacte amb la regió a final d’aquest any amb l’objectiu de començar a prestar-hi els seus serveis durant el 2019.

La CEO de Red Points, Laura Urquizu, reconeix que Àsia és un dels mercats més interessants de la regió i que en un futur proper determinaran si l’empresa s’instal·la amb oficines pròpies al mercat nipó o dirigirà l’operativa des de Barcelona com ja fa amb la resta de clients internacionals.

Ampliació de la plantilla

A més d’explorar la seva entrada en el continent asiàtic, Red Points té previst seguir incrementant la seva plantilla. Actualment compta amb 130 persones i, segons la consellera delegada de l’empresa, la voluntat és incorporar a una trentena de persones més per reforçar els departaments tecnològics, de ventes i màrqueting. En el que portem d’any, la startup ha contractat 50 nous treballadors i ha arribat als 15 a les seves oficines de Nova York.

Red Points

Red Points és una companyia tecnològica que ofereix a les marques la solució intel·ligent contra la falsificació i la pirateria online. És l’empresa de protecció de marca preferida per les indústries de l’esport, l’entrenament, la moda i els accessoris, les editorials, el disseny i el luxe. Ofereix productes únics i personalitzats a tot l’espectre digital.

L’empresa va néixer l’any 2011. Fundada per Josep Coll, advocat especialitzat en propietat intel·lectual. Poc després se li va unir David Casellas i, en el 201, la startup va professionalitzar-se amb la incorporació de Laura Urquizo com a consellera delegada.

Data d'actualització:  25.05.2018