• Imprimeix

OneCoWork obre un nou espai de treball al centre de Barcelona

OneCoWork obre un nou espai de treball al centre de Barcelona

Ets un emprenedor i estàs buscant un coworking cèntric a la ciutat de Barcelona? Aquesta és la teva oportunitat. Properament OneCoWork obrirà un nou espai a tocar de Plaça de Catalunya, en concret al carrer d'Estruc, 9. A més d’oferir un espai amb plenes garanties i qualitats, la ubicació és immillorable, amb excel·lents connexions de transport; ideal si necessites moure't lliurement i de manera àgil per Barcelona. Entre d’altres, comptarà amb una impressionant terrassa a l’últim pis de l'edifici, espais per a esdeveniments i reunions i, com no podia faltar, cervesa, cafè i refrescos gratuïts a tot l'espai. Un lloc en el que treball i qualitat de vida van agafats de la mà.

El preu del lloguer dels espais van des de 25 als 400 euros, depenent de les teves necessitats. Entre els serveis que s’ofereixen hi ha internet d’alta velocitat, scanner i impressores,  cabines telefòniques, sales de reunions, neteja i gimnàs, entre d’altres.

Actualment OneCoWork compta amb un espai a Marina Port Vell. Un indret dissenyat per inspirar-te cada matí i per motivar la sensació de comunitat, unint a joves talents, start ups, pimes i també empreses més grans. I és que per OneCoWork, la comunitat és un dels pilars fonamentals per crear un ambient únic i incomparable que fomenta la innovació, potencia la col·laboració i maximitza la productivitat.

Data d'actualització:  29.06.2018