• Imprimeix

LexGoApp porta a terme la primera campanya de crowdfunding exclusiva per a advocats

LexGoApp

Amb l’objectiu de tenir el màxim nombre de professionals de l’advocacia entre els seus accionistes, la legaltech LexGoApp ha posat en marxa una campanya de crowdfunding destinada únicament a advocats. La primera fase de la ronda de finançament és de 100.000 euros dels quals ja se n’han aconseguit 90.000. I, de forma extraordinària, els interessats poden adquirir tiquets amb una inversió mínima de 1.000 euros (fins ara la inversió mínima era d’entre 5.000 i 10.000 euros). En aquests moments, resten 10.000 euros per assolir l’objectiu.

Segons el CEO de l’empresa, Ernest Iguacen, amb aquesta iniciativa es vol reforçar el feedback dels professionals amb la plataforma: “volem ser molt transparents i volem que part dels accionistes de l’empresa siguin advocats (smart money) per conèixer de primera mà com podem anar innovant en la plataforma en base a una realitat de mercat i de primera mà. És la darrera oportunitat perquè els advocats puguin ser socis de LexGoApp amb una inversió mínima de 1.000 euros”. Per això el responsable de l’empresa ha bloquejat 10.000 euros de la ronda de finançament per facilitar-ho.

L’empresa ha dissenyat una landing page amb tota la informació: https://lexgoapp.com/el-primer-crowdfunding-exclusivo-para-abogados

Què és LexGoApp?

Es tracta d’una legaltech fundada el juny del 2016 i que va començar a operar el novembre del mateix any. Aquest Marketplace connecta de forma ràpida i senzilla a usuaris que busquen serveis legals amb advocats que volen clients. Els passos a seguir són molt fàcils: l’usuari realitza una consulta, l’equip de LexGoApp la valida i la posa a disposició dels advocats registrats. Els interessats poden comprar la consulta i contactar directament amb l’usuari.

A data d’avui LexGoApp compta amb més de 1.700 advocats registrats, ha tingut més de 7.000 consultes i més de 5.000 descàrregues de la seva app. A banda també es poden fer les consultes via web.

Nou servei: Abogado al Habla

Aquest mes de juliol, LexGoApp ha posat en marxa un nou servei. Es tracta d’una consulta entre un usuari i un advocat de 15 minuts a un preu de 29 euros. La persona usuària ha de determinar l’especialitat jurídica amb la que va relacionada la seva consulta, abona els 29 euros del cost del servei i un advocat especialista es posa en contacte amb ell per assessorar-lo jurídicament i atendre la petició i facilitar una primera opinió legal. A continuació això pot derivar en un cas més ampli tant pel client com per l’advocat.

Data d'actualització:  23.07.2018