• Imprimeix

Ledmotive vol consolidar la seva tecnologia amb una ronda d’inversió de gairebé 2 milions d’euros

ledmotive

La startup Ledmotive Technologies S.L. ha anunciat el tancament d'una ronda d'inversió de 1.850.000 euros. Segons ha anunciat l’empresa, utilitzarà els fons captats per a assentar la seva tecnologia, escalar la producció i potenciar la comercialització i internacionalització, inicialment en el sector de la salut, amb un objectiu clar: millorar la qualitat de vida, el benestar i el confort de les persones.

Ledmotive és una spin-off de l’IREC (Institut de Recerca en Energia de Catalunya), fundada pel Dr. Josep Carreras (president i CTO) i dirigida per Meritxell Carreras (CEO). L'equip actual està format per 14 persones amb seu a Sant Adrià del Besòs. Amb la seva tecnologia pròpia permet crear, copiar, dissenyar i compartir qualsevol tipus d'il·luminació natural o artificial en un interior.

Entre els seus clients hi ha l'Hospital Vall d’Hebron (amb l’smart UCI més avançada d'Europa), Repsol (sala de control 24h) o la National Gallery de Londres. La tecnologia patentada de Ledmotive troba nombroses aplicacions, per exemple, millorar el rendiment d'alumnes en escoles, incrementar el confort i la productivitat d'empleats en oficines, o potenciar l'estat d'ànim, el confort i la recuperació de pacients en hospitals, on la tecnologia multiespectral que utilitzen genera entorns adaptats als cicles biològics de les persones.

 

Data d'actualització:  21.12.2018