• Imprimeix

La tecnològica Oracle Netsuite, segueix els passos de Facebook, i anuncia que s'instal·larà a la Torre Glòries de Barcelona

La tecnològica Oracle Netsuite

Una piulada per anunciar el canvi d’ubicació de les seves oficines a Barcelona. Les formes de comunicar evolucionen i ja no calen notes de premsa per fer públiques les decisions empresarials. N’hi ha prou amb uns pocs caracters, una bona il·lustració i uns hastags per poder-ne fer el seguiment. D’aquesta original manera Oracle va fer pública la seva decisió de traslladar les oficines d’Oracle Netsuite de Barcelona a la Torre Glòries. Així doncs, aquesta unitat de desenvolupament de producte deixarà en breu la seu que ocupa a la Rambla.

L’antiga Torre Agbar s’està perfilant com un gran centre d’empreses tecnològiques. Fa uns mesos va ser Facebook qui va anunciar la instal·lació d’un centre de detecció de notícies falses a aquest emblemàtic edifici barceloní.

Oracle Netsuite ocuparà fins a tres plantes de l'edifici i no descarta ocupar-ne encara dues més. Segons ha publicat TV3, la companyia podria contractar fins a 250 persones. Oracle NetSuite desenvolupa aplicacions de pagament per gestió empresarial al núvol, i la voluntat és potenciar i ampliar el negoci, ja que està buscant nous treballadors amb un perfil molt tècnic com programadors i dissenyadors que desenvolupin solucions per millorar l'experiència de l'usuari web.

L'empresa ha anunciat la notícia a les xarxes socials amb aquest tweet:

We are moving! #netsuite #oracle #barcelona #barcelonatech #newoffice #torreglories

Oracle va aterrar a Barcelona l’any 2007 amb un centre de desenvolupament i innovació especialitzat en banca. El 2014, l'empresa nord americana va impulsar un centre de Big Data de la mà de CaixaBank per desenvolupar solucions tecnològiques.

Data d'actualització:  23.07.2018