• Imprimeix

Fes el teu Pla d'empresa

Crea el teu pla d'empresa

El pla d'empresa és l'eina principal que has d'utilitzar per decidir si el teu projecte és prou sòlid per crear l'empresa, o si bé si és necessari que recondueixis algun aspecte comercial, productiu, d'organització o financer. També et permetrà analitzar la futura situació de l'empresa davant del mercat real i els seus competidors, així com determinar el model de direcció i organització adequats per a assolir els objectius fixats.

Si ja has decidit fer el teu pla d'empresa, des de la Xarxa Emprèn t'oferim un assessorament tècnic, tant presenical com virtual, per part del nostre personal especialitzat.

Si vols fer el Pla d'empresa EN LÍNIA, necessites obtenir un usuari i una paraula de pas. Aquestes dades te les facilitarà l’entitat de la Xarxa Emprèn a la qual has demanat suport després d’una primera visita presencial. Si encara no ho has fet, visita el nostre Cercador d’entitats, tria'n una i emplena el formulari de petició d’asssessorament.

Aquest és l'enllaç per recuperar la clau si ja estaves registra't i no la recordes  http://xarxaempren.gencat.cat/ca/recuperar-clau/

 

Màrqueting

Has definit el públic a qui va dirigit el teu producte o servei? Has pensat en els hàbits de compra i processos de decisió dels teus futurs clients?

Fiscalitat

Saps quins impostos hauràs de pagar un cop iniciïs la teva activitat?

Gestió empresarial

Abans de llençar-te al mercat, has tingut en compte totes les eines de gestió empresarial necessàries per decidir l'estratègia més adequada?

Local i ubicació

On vols ubicar la teva empresa?

Recursos