• Imprimeix

Internacionalització i cooperació

No hi ha cap dubte que ens movem en un entorn globalitzat. Aquest pot ser vist com una amenaça o com una oportunitat. Aquest apartat t'ofereix pistes, informació i recursos per emprendre en entorns globals, incorporar aquesta característica al teu negoci com una oportunitat, i créixer per mitjà d'una estratègia de cooperació amb altres empreses o administracions.

 • Coneixement = Prosperitat /system/modules/cat.vass.wcmResponsive.formatters.llista/formatters/pdf icon [319,09 KB ]

  Resum de la conferència que va pronunciar Debra Amidon l'any 2003 a l'Auditori de Barcelona Activa. Debra Amidon és experta en les especialitats de gestió del coneixement, xarxes d'aprenentatge, innovació i canvi en l'organització, i ha estat consultora de grans empreses i organismes internacionals.

 • Cooperar entre empreses i professionals /system/modules/cat.vass.wcmResponsive.formatters.llista/formatters/pdf icon [258,75 KB ]

  Aquest informe fa referència a les diferents formes de relació entre empreses, des d'intercanviar algun servei o informació, fins a compartir objectius de futur.

 • Doing Business 2013 /system/modules/cat.vass.wcmResponsive.formatters.llista/formatters/pdf icon [3,46 MB ]

  Edició 2013 del conegut i prestigiós estudi del Banc Mundial, que analitza les condicions per al desenvolupament dels negocis en 185 països del món.

 • Formes d'Internacionalitzar l'empresa /system/modules/cat.vass.wcmResponsive.formatters.llista/formatters/pdf icon [278,99 KB ]

  L'objectiu d'aquest informe és introduir a l'emprenedor en les diferentes estratègies d'internacionalització d'una empresa en un mercat globalitzat.

 • Guia bàsica de cooperació entre empreses /system/modules/cat.vass.wcmResponsive.formatters.llista/formatters/pdf icon [197,54 KB ]

  Guia publicada per la Direcció General de Política de la PYME amb l'objectiu d'orientar les petites i mitjanes empreses en l'inici de la cooperació empresarial i en la internacionalització dels seus productes o serveis.

 • Internacionalització de l'empresa catalana /system/modules/cat.vass.wcmResponsive.formatters.llista/formatters/pdf icon [855,83 KB ]

  Aquest informe descriu la situació actual de la internacionalització de l'empresa catalana, el circuït de les empreses que s'internacionalitzen i les diferents vies d'internacionalització.

 • La decisió d'exportar /system/modules/cat.vass.wcmResponsive.formatters.llista/formatters/pdf icon [3,37 MB ]

  Document publicat per l'ICEX que dóna nombrosos consells per iniciar correctament l'activitat exportadora.

 • La decisió de cooperar /system/modules/cat.vass.wcmResponsive.formatters.llista/formatters/pdf icon [164,98 KB ]

  Article elaborat per la Direcció General de la Política de la PIME que detalla les diferents formes de cooperació empresarial, així com les millores que això suposa per constituir una avantatge competitiva.