Tria entitat i sol·licita assessorament

Per accedir als serveis de la Xarxa Emprèn tan sols has de visitar el Cercador d’entitats, l’Assessora’t del nostre web. Pots cercar en funció de de la seva localització territorial o dels serveis que ofereix.

En accedir a una entitat, hi trobaràs les dades de contacte, una descripció de les seves característiques, la llista dels serveis que presta, les activitats que organitza i l’accés al formulari de petició d’assessorament.

Omple el formulari de petició d’assessorament i l'entitat es posarà en contacte amb tu, en un termini màxim de 7 dies, per concertar una primera cita o donar-te la informació que necessites. També pots contactar directament a l'entitat per telèfon o presencialment.

Com triar la teva entitat?

Totes les entitats de la Xarxa Emprèn estan acreditades i compleixen amb un requisits que garanteixen la qualitat i expertesa en els serveis prestats. En tot cas hi ha algunes qüestions que et poden ajudar a decidir-te per una o una altra entitat de la xarxa.

 

Proximitat

Si disposes de poc temps/mobilitat i/o el teu negoci està molt arrelat a un territori, la millor opció és la proximitat. En aquest sentit disposes d'una entitat a cada comarca i d'organismes locals d'assessorament que garanteixen un ampli coneixement del territori i de les seves peculiaritats. Al Cercador d’entitats pots filtrar els resultats per localitat i comarca.

 

Accessibilitat per als emprenedors

Entitats d'iniciativa social que ofereixen un acompanyament amb un valor afegit a les persones emprenedores per garantir l'accessibilitat de totes les persones a l'emprenedoria i afavorir el seu èxit empresarial.

 

Sector professional

Entre les entitats de la xarxa trobaràs col·legis professionals que poden aportar un valor afegit en l'acompanyament als emprenedors del seu camp professional.

 

Forma jurídica

Algunes de les entitats de la Xarxa Emprèn estan especialitzades en l'assessorament a cooperatives o a persones treballadores autònomes.

 

Innovació i recerca

Les empreses de base científica o tecnològica també poden trobar valor afegit a entitats lligades al món universitari i amb ubicació a parcs tecnològics.